Saturday Night

Heldag på stan med Saba idag, mys! Har hittat en ny favorit för 199:- som ska invigas ikväll. Kvällen har börjat bra med falafel och fortsätter nu in mot stan till Kulturen och sen vidare. Hoppas ni får en jättetrevlig lördagkväll!

In it to win it

Blev inget spex ikväll för älskling mår inte alls bra, han verkar ha åkt på en light-version av det jag har gått med nu en vecka. Istället ska vi se den den senaste Brint-it-on-filmen, den enda jag inte har sett. Det kallar jag kärlek, att han går med på att spendera kvällen framför denna tjejrulle, haha.

Hoppas ni har en mysig torsdagkväll!

Torsdag

Märks att jag börjar bli frisk nu, har redan varit uppe och en stund och hunnit duscha och äta frukost. Och klockan är bara 10! Imorgon blir det till att gå till skolan, har ju ganska kort dag då, så det är bra. Ska försöka hinna plugga lite nu i eftermiddag, så jag slipper göra allt på lovet.

Ikväll ska jag och Niklas på nåt spex inne i stan, han har fixat biljetter och allt, men verkar inte riktigt veta vad det är för föreställning, haha. Men det blir säkert bra!

Nej, nu ska jag gå och ta på mig något annat än pyamas.
Ha en riktigt bra torsdag!

Min bästa kompis denna veckan

Ja, vad ska man säga? Snart en vecka med denna helvetiska influensa, den är inte nådig! Värst var ändå i lördags, då hade jag nästan 40 graders feber fast jag gick på både alvedon och sitodon (stavas?). Den natten kändes det som hela jag svettades bort. Jag + min säng = döda havet (jag var död och mina svettningar var nog lika omfattande och lika salta som havet). Nu tror jag i alla fall att jag är lite på bättringsvägen, heja mig!

Myseftermiddag hos min bästa

Kom precis hem efter att ha spenderat eftermiddagen/kvällen hos älskling. Haha, vi har oftast hur mysigt som helst när vi träffas, även om vi typ inte umgås. Som idag; först satt han vid datorn och laddade hem nåt spel han och några kompisar skulle spela ikväll medan jag låg och tittade på tv. Sen när han satte sig för att kolla tv, så somnade jag ett tag. Sen spelade han spel på sin mobil och jag satt framför datorn. Vilket kärleksfullt par vi är, eller hur? Fast det är vi faktiskt, idag skrapade vi t.ex. ihop en del vuxenpoäng genom att laga mat tillsammans, haha.

Imorgon börjar äntligen helgen! Ska bli jättekul på lördag med Tinas och Mimmis 18-årsfest. Förutom det så ska jag försöka få så mycket pluggat som möjligt. Hmm, känns som jag säger det inför varje helg?

Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig i sängen med nya Veckorevyn!

Sover jag alls?

Sitter nu på min historielektion och ska egentligen vara effektiv och skriva om den islamska revolutionen i Iran, men jag får lite ångest över min förmåga att absolut inte kunna begränsa mig, så nu ger jag upp för denna gång!

Inatt känns det inte som jag har sovit någonting alls, för jag har drömt hela tiden. Ibland känns det verkligen som jag lever två liv, ett på dagen och ett på natten. Ibland är det faktiskt himla kul, men inatt var det bara jobbigt för jag är sååå trött just nu och jag slutar inte fören 16.10. Stackars mig!

Korv-i-panna & One Tree Hill

image58Ikväll har jag och älskling haft huset för oss själva. Jag lagade pytt-i-panna med korv (kallas det korv-i-panna då, kanske?) och så har vi kollat på senaste avsnittet av One Tree Hill. Extremt irriterande cliff-hanger i slutet, väntar med spänning på nästa veckas avsnitt. One Tree Hill är inne på sin femte säsong nu, men jag tycker inte att det blir sämre som många andra serier blir när det blir för många säsonger. Jag tycker fortfarande lika mycket om mina små älsklingar i Tree Hill, haha.

Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa lite med älskling innan det är dags att sova.
Godnatt!

Hopefully back on track

Det är snart en månad sen jag uppdaterade bloggen senast, och jag vet att jag försvann väldigt plötsligt. Men jag har haft en period nu som varit extremt stressig och jag har helt enkelt inte haft tid, ork och lust att sitta så mycket vid datorn som det ändå krävs om man ska driva en blogg. Men nu känner jag att jag har nya krafter (kanske är det för att våren äntligen verkar vara påväg?) och har bestämt mig för att get back on track. Förhoppningsvis blir det inte fler pauser!

RSS 2.0