Helg på G

Sådärja, långa torsdagen snart avslutad! Kom hem från älskling för en liten stund sedan, var där och pluggade och myste. Beställde hem pizza för en gångs skull, måste vara typ ett halvår sen jag åt det sist, men jag åt bara halva och redan långt innan dess kände jag att jag nog faktiskt inte gillar pizza längre.

Jag var i alla fall duktig och skrev klart min mediakunskap så nu ska jag bara läsa lite inför samhällsprovet imorgon. Eftersom jag har sovmorgon imorgon tänker jag nog ta en lång varm dusch och sen lägga mig och kolla lite tv senare ikväll.

Helgen ser ganska fullspäckad ut för min del. 18års fest imorgon för två kompisar och så åker mamma och Benny till Kanarieöarna på lördag morgon (bara en aniiiing avundsjuk). Ska nog hitta på nåt med Niklas på lördagkväll och på söndag blir det lite plugg som vanligt.

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar innan jag sätter igång med pluggandet!

Lång dag = Seg dag

Sitter i biblioteket på skola nu, ska snart gå över till att plugga lite spanska. Kom på igårkväll när jag låg och skulle sova att jag ska ha läxförhör idag. Säg nån gång vi inte har det i spanska? Så nu ska jag sitta halvtimmen som är kvar och försöka få en sammanfattning av tre kapitel. Kommer inte vara hemma förän fem i eftermiddag, sjukt segt, hatar torsdagar. Det känns så deprimerande att lika lång tid det var sen jag vaknade är det kvar innan jag är hemma.

Men jag ska inte klaga allt för mycket! Är inte lika orolig för samhällsprovet imorgon, idag när vi repeterade kände jag att jag var hyffsat med ändå. Dessutom så får vi dagens mediekunskapslektion till att skriva på reportagen som ska vara inlämnade imorgon, så då behöver jag inte göra lika mycket ikväll. Skönt!

Hoppas er torsdag är mindre slitsam än min, haha!


Ny design

Som ni kanske ser så har jag bytt design idag, kände för lite mer färg! Snälla Majken gjorde först en design till mig, men nånting krånglade så jag bestämde mig för att göra om lite själv. Är som sagt inte så bra med photoshop, men jag tycker jag fick till det någorlunda.

Älskling kom precis hit, han ligger och pluggar lite på min säng nu. Ska snart gå dit och störa honom tror jag, haha. Blir nog till att se senaste One Tree Hill avsnittet ikväll tror jag. Har fortfarande inte vant mig vid att nya säsongen utspelar sig 4 år efter att dom har gått ut high school! Men min nya favoritkaraktär är lätt Hayles och Nathans son, så jävla söt unge!

Hoppas ni får en mysig onsdagkväll!

Ledig onsdag

Godmorgon på er! Eller för dom flesta så är det väl lunch, men jag vaknade för bara drygt en timme sen, är ju ledig idag. Eller ledig och ledig, efter detta blogginlägg så är blir det till att plugga lite samhällskunskap, fruktansvärt tråkigt. Planerar att ändå hinna med en del Grey's Anatomy idag!

Uppesittarkväll

Så himla skönt att vara ledig imorgon! Fast jag ska försöka gå upp i lite bra tid och få en del pluggat, faktiskt. Men jag älskar känslan av att vakna till av att de andra i familjen håller på och gör sig iordning och veta att jag själv inte behöver gå upp. Låter kanske lite ondskefullt, haha.

Ikväll var jag och mamma och tränade, gick faktiskt jättebra. Börjar gå mycket lättare att göra alla övningar, känns härligt att allt slit faktiskt visar sig ge resultat. Jag satsar stenhårt till bikini 08! Nästa vecka kommer dansen igång igen också, det ska bli himla kul. Efter träningen så stack jag hem till Robban där älskling och Andy också var. Vi kollade på nån skum film som vanligt, dom hittar verkligen alltid filmer som jag inte har nån aning om. Tyvärr bidrog detta till att jag missade första avsnittet av Gossip Girl, så bra börjar min nya veckotradition. Jaja, får ta igen det under veckan så får jag bänka mig nästa vecka istället!

Nu ska jag sitta här och nörda mig framför datorn en stund och sen kolla lite dåliga kvällsprogram på TV.
Natti!

Tävling hos Elli

Min första erfarenhet av bloggtävlingar var ju himla bra, så jag tänkte att jag får ju testa igen!

image47
Jag är med i Ellinorak's tävling där jag kan vinna ett snyggt guldarmband.
Armbandet kommer ifrån Bags and Fashions.
Vill du också vara med och tävla om det här snygga armbandet?
Gå in då här på Ellis blogg och läs mer!

Smyckessamlingen bara växer

Usch vad jag kände mig krasslig imorse när jag vaknade, men jag hade ju både förhör i spanska och muntligt prov i historia så det var bara till att pallra sig iväg. Spanskan gick nog helt okej tror jag, och tur var väl det, för jag förstod verkligen ingenting av genomgången i matte. Andragradsfunktioner någon? Sen hade jag 3,5 timmars håla så jag och älskling käkade lunch på stan och gick i lite affärer. Sen hade jag historieseminariet och det gick nog ganska bra tror jag.


Har förresten fotat resultatet av naglarna nu. Hur bra som helst för 300 spänn tycker jag!
image45


När jag kom hem och tog in posten upptäckte jag att mina saker från http://cocoo.se hade kommit, snacka om snabb leverans! Äntligen har jag hakat på trenden med bambooörhängen, haha.
image46

Väntar med spänning på att få hem ormarmbandet jag vann igår också! Hmm.. jag måste nog fundera på att köpa ett nytt smyckeskrin.

Hur stressad kan man bli?

ormarmbandUsch vad jag är stressad ikväll, också därför jag nästan inte har hunnit blogga eller läsa några andra bloggar. Det som är en av höjdpunkterna på kvällen, haha. Men! Jag lyckades i alla fall få reda på att jag vann på Josiees tävling! Can't wait tills det urläckra armbandet kommer hem till mig!

Naglarna blev jättebra, men gud vilken tid det tog! Hinner tyvärr inte fota och visa ikväll, men jag lovar att jag ska göra det imorgon. Ska blogga lite bättre imorgon också. Hoppas er måndag var mindre stressig än min!

Nya naglar på G

Äntligen är skoldagen slut, det är för länge att vara i skolan i 8 timmar. Nu ska jag i alla fall åka iväg och få mina naglar påbyggda, det ska bli så himla skönt att äntligen få fina naglar att visa upp! Slänger in lite bilder på resultatet ikväll. Annars lär det bli plugg för min del när jag kommer hem ikväll. Dels är det några kapitel i min kära spanskbok (DÖ!) och dels måste jag läsa på om Slaget vid Lund tillhistorieseminariet imorgon. Puh, lär inte bli mycket tid över för att slappa inte...

Hoppas er vecka har börjat bra!

Ny vecka

Jaha, så var det måndag igen. Känns som att jag skriver det jätteofta, men jag antar att det bara är så att veckorna går himla snabbt. Och det är väl tur, då blir det vår snart!

Inget ovanligt i skolan idag, går till 16.10 som vanligt. Så fruktansvärt drygt! Men efter skolan ska jag åka och få mina naglar påbyggda, tror jag har glömt att skriva att jag bokade tid för det i förra veckan. Min stackars naglar har ju absolut ingen styrka i sig och bryts och flisas hur lätt som helst, jag kan verkligen inte få ut nån längd på dom. Jag har provat med massor av kurer, nagelolja, aloe vera gel, tabletter som ska stärka hår och naglar.. Men nu har jag tröttnat, haha. Tjejen som ska göra det håller på och utbildar sig inom olika material, därför kostar det bara typ 300:-, hur perfekt är inte det?

Nej, nu måste jag rusa!
Hoppas ni får en någorlunda okej måndag (för riktigt bra det blir dom nog aldrig...).

H&M-köp & söndagsmiddag

Kom hem för en liten stund sedan, har varit på söndagsmiddag hos älsklings föräldrar. Var faktiskt jättelängesen jag träffade dom så det var jättetrevligt! Äter alltid så galet mycket när jag är där, haha. Det är nåt speciellt med att äta hos andra, det är liksom mycket roligare än de vanliga maträtterna hemma som man är så van vid.

Pratade med min kusin Elin i telefon för en liten stund sen. Har inte träffat henne sen i somras, och vi kom fram till att det var dags att vi sågs så nu har jag bokat biljett till Gotland över halva sportlovet. Ska bli sååå kul! Can't wait!

Jag glömde förresten att säga att jag och mamma var och hämtade ut det som vi har beställt från H&M-katalogen idag. Men här kommer i alla fall lite bilder.

image40image41
Älskar klänningen! Den är blå och vitrandig även om det inte syns så bra på bilden. Kanske inte nåt att använda nu, men till sommaren, ohyes! Den svarta tröjan är galet bekväm och de ljusa shortsen blir bra till sommaren. De passar både på stranden och på grillfesten.

image42image43
Den vita koftan är väldigt enkel och funkar till typ allt. Shortsen är egentligen bruna även om dom ser svarta ut på dessa bilderna. Den bruna tröjan är helt underbart skön och jag tycker den är i precis rätt längd.

image45
Dessa tajts och tunikan fick man helt gratis när man beställde från katalogen. Jag älskar dom redan! Man kan ju använda dom till annat än bara tillsammans också.

Nu ska jag krypa ner till älskling i sängen och kolla på Cold Case som börjar om en stund. Hoppas ni har haft en trevlig helg!

gårdagens shopping.

Inte blev det nåt sola av för mig, när jag och mamma kom ner till solariet hittade vi bara en skylt som sa "tillfälligt stängt". Morr! Får köra på brun-utan-sol ett tag till alltså.

Nu har jag i alla fall fotat gårdagens shoppingfynd. Ni får ursäkta mitt stökiga rum i bakgrunden, haha.

image35
Lila/rosa tröja; Gina Tricot
Jeans; Top Shop

image36
Tröja/klänning; Gina Tricot

image37
Tröja/kjol; Gina Tricot

 
Armband; Glitter
Örhängen i form av hjärtan; Glitter

gårdagskvällen och slösöndag.

Hade buskul igårkväll! Jag och älskling tog tåget in till stan med Andy vid 8, sen mötte vi Robban på stationen och så gick vi tillsammans hem till Maria. Sen kom det dit fler folk under kvällen, det var verkligen hur trevliga människor som helst. Förfesten var verkligen en hit, försökte spela ölspelet ett tag, men det gick väl sådär, haha. Men kul hade vi i alla fall! Sen drog folk till lite olika ställen. Jag, älskling och Robban stack till &bar där en kille i minkpäls försökte bli kompis med oss, haha. Han verkade i alla fall vara snorrik, så därför hade jag inte så dåligt samvete att vi drack av hans champagne.

Jag vaknade till vid typ kvart över 10 och var helt okej pigg, så jag väckte N även om han inte alls höll med om att vi skulle gå upp. Han blir alltid så gulligt irriterad eftersom han alltid mår så dåligt dagen efter medan jag praktiskt taget aldrig blir bakis, världen är orättvis.

Jag och mamma har precis varit på helgens yogapass, var hur skönt som helst. Nu ska vi gå ner till centrum och sola, var evigheter sen jag gjorde det sist, så det ska bli härligt att bli lite brun och fräsch!

på väg ut.

image34Hinner tyvärr inte lägga in bilder på mina fynd ikväll, har precis gjort mig klar för att dra ut. Ska iväg om några minuter, så... Men det blir dom nya jeansen, den nya tröjan och de nya smycken som gör mig sällskap ikväll, haha. På bilden kan ni i alla fall skymta nya tröjan, armbanden och örhängena. Jeansen och skärpet är också på, men det syns inte.

Hoppas ni får en jättetrevlig lördagkväll!

shoppingrunda.

Vilken shoppingrunda! Både jag och mamma blev helt slut av att springa omkring på Nova i flera timmar. Kom precis hem från Mimmi, stack inom henne en timme för hon ville ge mig mina försenade födelsedagspresenter.

Ikväll blir det partaj med N och hans kompisar, en del ska nog vidare på nation, men inte alla. Och jag kan ju definitivt inte eftersom jag inte har studentleg. Men men, jag tror säkert det blir en himla kul förfest.

Bilder kommer snart på mina inköp!

gårdagens inköp.

Godmorgon!
Glömde helt att visa upp mitt nya inköp igår. Jag tog mig äntligen i kragen och köpte en plånbok som jag faktiskt gillar. 129 :- på Åhlens, helt okej enligt mig!

image33

Bilden gör den inte rättvisa, den ser mest grå ut där, men i verkligheten så är den helt svart och spännet glittrar jättefint. Den första jag köpte gick dock sönder så fort jag kom hem och skulle öppna den, så jag gick tillbaka och bytte, så det var inga problem.

Nu ska jag snart tvinga med mamma till Nova Lund (för er utanför Skåne så är det ett köpcenter), för jag känner att pengarna bränner på kontot, haha. Nej, inte riktigt men jag känner för en liten shoppingtur.

Ha en lovely lördag nu!


första dagens outfit.

Jag är ju själv helt såld på att kolla in andras dagens outfit och blir alltid lika inspirerad av att se hur andra mixar och matchar. Sååå, jag tänkte att jag får väl göra ett försök själv. Vet inte om min klädstil kan inspirera någon direkt, men here goes nothing :)

image31 image32

Svarta jeans; Top Shop
Orange lång tshirt; Gina Tricot
Grå kofta; H&M
Svarta pumps; Bianco


i am legend.

image30Kom precis hem från bion med älskling. Vi såg ju som sagt I am Legend, jag tror den botade lite av min zombiefobi, för zombierna i denna filmen var verkligen inte läskiga. Såg extremt datorgjorda ut och dessutom såg dom exakt likadana ut, så det kändes bara overkligt. Filmen var väl sådär, den var himla spännande, men det tog för lång tid att bygga upp storyn och jag blev i alla fall inte riktigt gripen. Så det var väl ingen höjdare, men jag tyckte Will Smith gjorde rollen bra och det är ju alltid mysigt med bio.

äntligen helg.

Sitter hemma hos älskling nu. Passar på att blogga medan han målar i köket, man börjar kunna se ett slut på den här eviga köksrenoveringen snart. Jag tror det blir jättebra när det blir klart, han har ju tagit bort en vägg så det kommer bli mycket öppnare. Den här lilla ettan kommer kännas mycket större.

Vi bestämde oss i alla fall för bio ikväll. Efter mycket om och men har vi köpt biljetter till I am legend. Jag hoppas det inte är alltför mycket läskiga zombie-ätar-scener, jag har inte kommit över 28 veckor senare än, och den såg jag och Erika för typ ett halvår sen, haha. Jag har fortfarande världens tvångstankar när jag tvättar av mitt smink på kvällarna, medan jag tvättar mig får jag ibland känslan av att "shit, när jag tittar upp i spegeln så står en bakom mig redo att hugga in". Haha, nu lär jag väl förlora lite läsare som tror jag är helt galen.

Hoppas att ni har trevliga fredagsplaner för ikväll!

mobilbloggar från skolan nu. Min samhällslektion börjar snart, den lär

mobilbloggar från skolan nu. Min samhällslektion börjar snart, den lär väl bli ungefär lika inspirerande som dom brukar vara. Inte alls alltså! Har idrott sista lektionen, det brukar vara kul. Men det är störigt att jag aldrig är hemma förän 4, sen måste man duscha och göra sig iordning så jag är aldrig klar före 5. Ikväll ska jag i alla fall träffa älskling. Får ser vad vi hittar på, kan ju kanske försöka bryta vanan med film och glass, haha. Hoppas ni får en bra fredag!

ny design.

Har suttit och lekt med bloggen lite ikväll, ny design som ni kanske ser. Vad tycks? Jag är inte direkt någon hejare på photoshop, så loggorna blir ju inte så himla roliga, men det får gå ändå!

Imorgon är det fredag, vilket betyder sovmorgon till klockan 10. Skönt! Men jag ska ändå snart gå och lägga mig, så jag får min skönhetssömn, haha.

Hoppas helgen blir bra för er!

ormarmband.

Just nu är jag med och tävlar om detta snygga armbandet på Josiees blogg. Önska mig lycka till!

image27

ledig torsdag.

image26Idag har jag varit ovanligt aktiv för att vara ledig. Jag åt frukost med älskling inne i stan och sen hade en körning och satt även och pluggade lite teori på körskolan. Det går väl sådär. Måste ta tag i teorin nu, så jag inte sitter där två kvällar innan provet och råpluggar. Körningen gick faktiskt bra, men det var jobbigt idag. Mycket nytt om exakt hur man ska titta i korsningar och så.

Om en timme ska jag vara duktig och ta ett träningspass på gymmet även om mamma, den svikaren, inte hinner, haha. Måste hinna äta lite innan jag ska dra.

Hoppas ni har en bra torsdag!


onsdagmorgon.

Åh, det är sån kick att lyssna på soundtracket till "Hairspray" på morgonen. Har gjort det hela veckan nu, måste se ganska roligt när jag dansar omkring medan jag klär och sminkar mig, haha. Men det bjuder jag på!

Lillördag idag, härligt. Fast för mig är det ju till och med bättre än så, jag är ju faktiskt ledig imorgon. Fast jag ska i för sig till körskolan och begrava mig i teori. Jag kan inte fatta att det är mindre än en månad tills jag ska skriva mitt teoriprov. Jag har fortfarande svårt att förstå att det faktiskt är jag som får bilen att röra sig när jag sitter bakom ratten, haha. Ska jag kunna ta körkort?!

Ska inte göra något speciellt ikväll, ska faktiskt försöka vara lite duktig och plugga undan en del till nästa vecka. Jag ska alltså försöka mig på detta det framförhållning, hmm, det känns inte riktigt som jag, haha.

Ha en jättebra dag nu!


work out.

image25Gick riktigt bra på gymmet ikväll, känner mig så nöjd. Övningskörningen både dit och hem gick också kanon. Jag älskar verkligen när man känner att allt går precis som man vill, när man har saker att se fram emot och när man känner sig nöjd med sig själv och sina bedrifter. Då är livet verkligen härligt! Nu ska jag gå in i duschen och må ännu bättre, och sen kommer älskling så jag får min daglig dos av honom också. Kan min tisdag bli bättre?

studentkommitén 2009.

Så har man gått med i studentkommittén för avgångsklassen 2009. Kommittén består dock bara av mig och Anna, haha. Jag blev tillfrågad igår om jag ville ta över efter killen som sköter detta årets studentmössor och jag har ju inte lärt mig hur man säger nej än, så jag ställer självklart upp. Men det blir säkert bra, jag och Anna får dela på bördan, men jag tror nog det blir mest kul att få känna sig lite viktig, haha. Dessutom får vi flera hundra kronor att handla för på deras shop så vi har råd med både mössa och andra onödiga studentsaker.

Blev både irriterad och lättad imorse när jag kom till spansklektionen och fick veta att jag inte ska göra läxförhöret förän nästa vecka! Jag som satt i flera timmar och pluggade igår! Jaja, kanske lika bra med tanke på att vi har ännu fler kapitel att lära oss till nästa vecka. Den nya spanskläraren är faktiskt lite av en slavdrivare...

Ikväll ska jag och mamma vara så duktiga och ta oss till gymmet, jag känner mig sund och hälsosam!

yo soy mayor que mi padre.

image23Jag tycker så fruktansvärt synd om mig själv. Först världens segaste dag i skolan med en 2,5 timmar lång lunch för att sen ha en tråkigt och helt meningslös lektion i miljöpolitik. Kom hem vid fem och åt lite och sen dess har jag pluggat. Först matte, som jag annars brukar tycka är rätt okej, men detta med läsuppgifter kring andragradsekvationer... jag förstår verkligen INGENTING! Så nu sitter jag och pluggar spanska istället, och det går ju verkligen inte det minsta bättre. Jag hatar Yo soy mayor que mi padre, den helt onödiga och sjuka boken vi tvingas läsa. AH!


måndagmorgon.

Fasen vad jobbigt att komma ur sängen idag.
Vill inte, vill inte, vill inte... Går dessutom till efter 4 idag. Jaja, jag får se fram emot kvällen istället. Då ska jag bara ta det lugnt. Okej, jag måste plugga lite matte, men annars ska jag bara bädda ner mig med Grey's eller Desperate Housewives. MYS!

slösöndag.

Middag och filmkvällen med Mimmi och Jenny igår.
Var hur trevligt och mysigt som helst. Tänkte jag skulle vara nyttig och istället för chips eller godis så köpte jag naturgodis bara för att komma hem och få berättat för mig att det är lika fett och nasty det. BLÄ!

Idag är en riktig segsöndag.
Tog mig i alla fall ut och gick på bio med mamma och Benny, inte så ofta det händer direkt. Vi såg Försoning. Den var.. mysko. Inte alls vad jag hade tänkt mig, lite seg på sina ställen men helt klart sevärd. Ikväll ska det pluggas lite och så ska jag försöka hinna träffa älskling lite också.

Hoppas ni har haft en bra helg!

eftermiddag med grey's.

Skönt att träna, men oj så jobbigt med det nya programmet jag har.
Men det är bara att jobba på, dags för armarna att få lite muskler dom med, haha.

Har spenderat eftermiddagen med Grey's.
Ska se sista avsnittet i säsong 1 nu, sen är det säsong 2 som gäller!

Middag i stan med Mimmi och Jenny ikväll, ska bli mys!

godmorgon.

Idag var jag uppe redan vid 9.
Dock var det inte frivilligt, men älskling skulle iväg. Jag och mamma ska åka iväg och träna snart, och sen ska jag försöka få lite pluggat innan jag ska träffa Mimmi ikväll. Ska bli jättemysigt att spendera kvällen med henne, var längesen vi träffades bara hon och jag.

Ha en trevlig lördag!


te quiero.

Det är viktigt att det finns sådana som du, raring.

image22

fredag är ändå den dagen som känns bäst.

image21Så var skoldagen avklarad.
Det funkade faktiskt okej, även om det var tre lektioner istället för två. Idrottslektionen var den jobbigaste på länge! Alla var alldeles röda i ansiktet och genomsvettiga när vi var klara.

Ikväll ska jag träffa älskling.
Vi ska nog hitta på nåt med Andy, Robban och Erika. Om jag känner oss rätt så blir det någon film som Andy och Robban väljer, och deras filmsmak är väl inte den bästa kanske, haha.

Ha en trevlig första kväll på helgen!
(slänger in en bild på mig i min Spykentröja. Jag vet, fota på toaletten är väl sådär, haha)

nytt schema.

Idag börjar det nya schemat för period 2.
Istället för att bara ha två lektioner på fredagar så har jag nu tre. Så jag slutar inte förän 15.20, vilket innebär att jag inte är hemma förän vid 16.00. Period 1 så var jag ju hemma vid 14.30. Men jaja, vad är väl en bal på slottet? Det är i alla fall skönt att jag fortfarande har sovmorgon.

Glömde nog skriva igår att skolkläderna kom.
Jag beställde ju dels en tjocktröja och dels ett par mjukisbyxor med Spykens logga i början i december och dom delades ut igår. Jag kanske slänger in en bild på mig i tröjan senare idag.

Nu måste jag kila!


puede ser.

Jag kan verkligen inte sluta lyssna på den här låten, den är så BRA!


äntligen klar.

Sådärja.
Nu är jag klar med allt till imorgon.
Idrottsarbete? Check.
Miljöpolitikarbete? Check.
Instuderingsfrågor i Sam? Check.

Nu ska jag ta en lång skön dusch, och sen är det godnatt!

dålig update idag.

Sorry för dålig update idag.
Antar att jag får skylla på att jag faktiskt har ett liv, haha. Hade ganska kort skoldag idag, slutade vid 13.20 (är så glad varje gång jag slipper håla + individuellt val) och hade körning direkt efter. Idag avslutade vi parkeringsavsnittet, fick lära mig att backa in i en parkeringsruta. Det var många "vart är jag på väg nu?!" innan jag äntligen var nöjd och någorlunda rak.

Fikade med Hanna inne i Malmö efter det.
Kul att träffa henne igen, vi är båda ganska överrens om att träffas oftare än vi gjort de senaste åren.

Nu ska kvällen spenderas med att göra klart idrotts- och miljöpolitikarbetena.
Roligt värre.

gossip girl.

image20Jag har sett reklamen för nya serien Gossip Girl nu i några dagar.
I för sig har jag redan sett de första avsnitten från den amerikanska säsongen, men jag har verkligen saknat att ha den där kvällen i veckan när man bunkrar upp sig med popcorn och te framför favoritprogrammet. Ett tag var det Förhäxad, en lång period var det O.C och så var det några veckor med Skins. Nu har det inte varit något på ett tag, så jag funderar på att låta mig bli beroende av denna nya serie som alla verkar vara så fast i.

Premiär tisdag den 29 januari på Kanal 5.

körning, träning & lite one tree hill.

Hade en körning på körskolan nu i eftermiddags, övade fickparkering för första gången.
Det gick faktiskt bra tycker jag! Har nästa körning imorgon redan, blir bra att ha några intensivt nu efter det långa uppehållet tack vare vinterkräksjukan.

Är hemma hos älskling just nu.
Vi har tittat på det senaste One Tree Hill avsnittet. Säsong 5 är bra hittills, frågan är om det kommer kunna vara lika bra som innan utan high school-känslan. För er som inte vet så utspelar sig säsong 5 fyra år efter att dom har gått ut high school.

Ska snart sticka till gymmet.
Har tid med personlig tränare ikväll, ska bli bra att få lite nya instruktioner och ett nytt program. På fredag ska jag och Anna dessutom börja träna gympapass. Jag är grymt pepp!

gårdagens citat.

Haha, ibland kan man inte annat än gapskratta åt min älskling.

Igårkväll skulle vi iväg och handla mjukglass så vi står i hallen för att klä på oss.
Jag - Älskling, kan du ta ner min halsduk?
Han börjar sträcka sig upp för att ta den, men stannar halvvägs och börjar göra konstiga miner.
Jag - Ska du nysa?
Han - Nej, jag försöker flytta den med tanken.

intervju & espresso house.

Intervjun gick bra.
Haha, låter så seriöst att säga intervju, det var mer bara en liten pratstund. Reportaget är ju inte något stort arbete, mest bara för att vi ska lära oss hur en artikel är uppbyggd och vad de olika delarna heter.

Mamma körde mig in till stan för att träffa Sandra.
Sen gick hon och strosade i affärer tills jag var klar och så tog vi en fika på Espresso House. På vägen hem så övningskörde jag, det gick helt okej, men jag fick ett motorstopp i en backe efter en sväng. Typiskt! Men frammåt går det i alla fall, VROOM.

Nu kommer älskling snart hit.
Tror vi ska mysa ner oss i soffan och kolla på film eller så, jag är sugen på Dude, Where's My Car. Såg ju den hos Clara i helgen och garvade halvt ihjäl mig.

Ha en trevlig kväll!

idrottsarbete.

AH, just nu hatar jag min idrottslärare intensivt!
Vi ska skriva om vår styrka, kondition, kostvanor, smidighet, sömnvanor, hur vi är socialt och hur mycket vi tränar. Det är fasen inte lätt att försöka framstå som en någorlunda nyttig och hälsosam människa! Dessutom är han så knepig, vet inte alls vad det är han vill höra. Haha, hur fjäskigt låter inte det?

Vid 6 ska jag som sagt in till Lund för att intervjua Sandra.
Ska bli jättekul att träffa henne igen, det var så längesen! Även om hon är min danslärare så har vi alltid så roligt allihop på träningarna och de flesta i gruppen träffas också utanför dansen så hon är liksom mer som en av oss i gruppen än vår lärare. Dessutom så kombinerar jag ju nytta med nöje eftersom jag ska intervjua henne för mitt reportage i mediekunskap.

Det finns ingen gräns för hur pluggig jag är idag!

godmorgon.

Tisdag idag.
Börjar om en timme, tidig dag idag! Efter skolan ska jag hem och plugga lite och sen ska jag in till stan igen och träffa Sandra. Jag ska ju göra mitt reportage i mediekunskap om hennes dansstudio (där jag själv också dansar) så jag ska intervjua henne idag. Sen hem igen och fortsätta plugga, blir nog inte en så rolig dag, men eftersom jag har körningar både onsdag och torsdag så får jag helt enkelt försöka ha lite diciplin (jovisst du..)

Ha en bra dag!

nikon d40.

image19Åh, min nya kärlek.
Hittade snyggingen på Mediemarket för typ 4500 :-, tror det är billigast hittills (kanske inte billigast bland alla nätföretag, men jag vill ha en verklig person att gå till om nåt krånglar). Dock så har ju Expert nån sån "prisgaranti" där dom säger att om man hittar deras produkter billigare någonannanstans så får man den för det hos dom också, så vi får se hur det blir. Imorgon skulle Elin i alla fall ta med sin D40x så jag får testa att fota lite!

Nu ska jag och mamma titta på "13 going 30"!

måndag igen.

Så var det början på en ny vecka.
Usch vad tungt, och inga lediga dagar att se fram emot heller. Ska hinna med en massa denna veckan, göra intervjun för mitt arbete i mediekunskap, göra klart mina arbeten i miljöpolitik och idrott och så ska jag träna och ha två körlektioner på körskolan. SUCK!

Ikväll ska jag och mamma köra till NetOnNet.
Eftersom jag nu har lyckats spara ihop en massa pengar (duktiga mig!) så har jag lite planer på att köpa en digital systemkamera, jag tror det blir en Nikon D40. Så vi ska åka och kolla om den finns och vad den i så fall kostar på NetOnNet, dom brukar ju vara billiga och bra!

(Sen ska jag väl egentligen hinna få undan lite plugg också, men vi får se hur det går...)

söndagsångest.

Visst är det något speciellt med söndagar?
Man är ledig, men ändå kan man inte slappna av. Inte jag i alla fall, mina söndagar blir alltid förstörda av att jag vet att det är måndag imorgon. Plus att söndagar allt som oftast är mina pluggdagar. Som idag. Håller just nu på med att göra en gloslista i spanskan, sen ska jag jobba lite med mina arbeten i idrott och miljöpolitik (varför valde jag det som ett individuellt val?!) och sen ska jag försöka hinna med lite matte också.

Wish me luck!

heldag med clara.

Sitter hemma hos Clara nu.
våra storslagna shoppingplaner blev det inte så mycket av, ingen av oss var på direkt shoppinghumör så vi åkte hem till Clara efter bara en timme.

Under eftermiddagen och kvällen har vi tittat tv, ätit, kollat film, ätit lite mer och kollat ännu lite till på tv... SÅ mysigt att bara slappa som bara jag och Clara kan, haha.

Nu ska vi snart bädda ner oss,
Godnatt!

lördag.

Kom precis hem från mitt första pilates-pass.
Mamma var dock en riktig svikare som gick och blev förkyld så jag fick klara mig helt själv. Men det gick ganska bra ändå, även om mina muskler bara skriker efter vila nu. HUGA, det var verkligen inte lätt. Nästa helg ska jag testa på yogan och sen bestämma mig för vilket jag ska satsa på. Haha, jag känner mig så grymt fokuserad!

Nu sitter jag och väntar på att Benny ska komma hem.
Ska övningsköra med honom lite innan jag sticker in till Lund och träffar Clara. Vi ska shoppa några timmar (vi är alltid ett perfekt shoppingteam) och sen ska jag hem till henne för en riktig myskväll. Jag gissar att popcorn och te står högst på listan!


ensam hemmakväll.

Var på banken som jag skulle,
men när jag kom hem och skulle registrera internetbanken fungerade det inte. Får vänta till måndag med att få det att fungera. Konstigt att Sparbanken Finn är så dålig på sin egen internetbank?
image18
Kvällsplanerna ser ut såhär:
Kolla avsnitt efter avsnitt av Grey's Anatomy, my latest addiction.
Göra iordning en egen bankmapp där jag kan sätta alla viktiga papper.
Plugga teori (om jag orkar)
Plugga lite spanska (kommer jag antagligen inte orka...)

Ska faktiskt bli skönt att ha lite alone-time!

bloggar från mobilen nu. Min första lektion för dagen börjar snart,%

bloggar från mobilen nu. Min första lektion för dagen börjar snart, samhällskunskap. Sen är det bara en timmes lunch och sen idrott. Älskar mina korta fredagar! Efter skolan ska benny hämta mig och köra mig till banken. De ringde igår och sa att jag måste komma och skriva på lite papper för att få min kod till internetbanken. Har annars inga planer för kvällen faktiskt, försöker kanske få med mamma till gymmet. Vi ska faktiskt testa på pilates imorgon! Nej, nu måste jag gå, min lektion börjar.

myskväll med älskling.

Älskling och jag hade huset för oss själva ikväll,
så vi lagade mat och tittade på film. Vi kommer inte hinna träffas nåt alls i helgen, så vi tog vår mys-fredag på en torsdag istället. Han gick precis hem eftersom jag har sovmorgon imorgon, men han måste åka in till stan redan vid 8. Sen har han fullt upp hela helgen, så jag får väl underhålla mig bäst jag kan, haha. Nejdå, det ska bli en trevlig helg ändå. På lördag är det heldag med Clara, ska bli så mys!

Banken ringde ikväll.
Ska dit imorgon och skriva på lite papper, sen ska nog min internetbank fungera! Åh, vilka vuxenpoäng med egen internetbank.

Idag bestämde jag och mamma att vi ska testa pilates på lördag.
Haha, det blir en rolig syn!

Nej, nu ska jag titta klart på Special Victims Unit och sen försöka få en 9-timmars sömn!


jag tänkte testa detta med att blogga från mobilen. Hoppas det funkar

jag tänkte testa detta med att blogga från mobilen. Hoppas det funkar som det ska! Nu måste jag rusa till min spansklektion.

back on track.

Skolan har börjat igen.
Allt börjar gå tillbaka till det normala nu efter lovet, så nu ska det väl bli bättre rutin på att uppdatera bloggen också!

Födelsedagen blev bra, trots att jag var väldigt trött efter besöket av vinterkräksjukan.
Nu har pappa och Gittan åkt hem och rutinerna på att plugga, träna och övningsköra börjar komma tillbaka. Jag och mamma var och tränade igårkväll och på vägen hem körde jag, men hon är så skräckslagen när jag kör så det går knappt.

Bloggar från skolan just nu.
Slutar tidigt idag, mediekunskapen nu på eftermiddagen är inställd vilket innebär att jag slutar 13.20 istället för 16.10, så skönt! Tänkte använda eftermiddagen till att skriva lite på de två arbetena som ska vara inlämnade nästa fredag istället. Gud vad jag är duktig!

längesen sist.

Jodå, jag vet, det är evigheter sen jag uppdaterade,
men min familj fick ett inte så trevligt besök av vinterkräksjukan och detta är första dagen jag överhuvudtaget orkar sätta mig framför datorn. Har alltså inte orkat gå till skolan som började idag, men ska i alla fall försöka orka mig ut för första gången på flera dagar. Tur att jag i alla fall inte mår så illa längre, idag är ju faktiskt min födelsedag. Så nu ska jag och pappa iväg och fixa ett nytt kort och en egen internetbank till mig, fördelar som man får när man blir myndig!

Bloggar mer ikväll!

dagens reafynd.

4 tröjor blev det inhandlat från MQ idag.

   

Rutig t-shirt/skjorta från 365 Sunshine, 149:- ursprungligen 349:-
Svart kofta från 365 Sunshine, 199:- ursprungligen 399:-
Grå tunika från Zoul, 199:- ursprungligen 399:-
Grå kofta från BZR, 599:- ursprungligen 899:-

Tyvärr gör inte bilderna kläderna rätta, jag måste bli bättre på att fota eller helt enkelt köpa en bättre kamera. Är i alla fall väldigt nöjd med mina inköp!


dagarna blir inte som man tror 2.

Haha, jag kan bara skratta åt mig själv!
Inte blev det träning ikväll heller. 16.30 ringer Mimmi och informerar mig om att vi ska ta tåget om en timme. Jag fattar ingenting tills hon förklarar att det var idag som vi skulle träffa Hanna och Cornelia inne i Malmö, vilket jag totalt har glömt bort. Så det var bara att stressa som fan och ge sig iväg, men det blev en väldigt trevlig kväll! Så himla kul att träffa Hanna och Cornelia igen, var bokstavligt talat år sen sist, det får absolut inte gå så länge igen!

Dock har kvällens ändrade planer resulterat i att jag inte har hunnit fota mina nya inköp än men det kommer en update innan jag går och lägger mig, jag lovar!

Nu ska jag och älskling spela Monopol!

snabb update.

Verkligen heldag på stan för mig idag!
Har handlat en hel del på MQ, i alla fall för en hel del pengar, haha. Är hemma hos Ns föräldrar just nu, men jag lägger in bilder senare ikväll! Det blir dessutom både träning och övningskörning med mamma ikväll, så det är bäst jag fortsätter samla krafter här i soffan framför Top Model!

dagarna blir inte som man tror.

Nähänej, inte blev det till att åka till Genarp idag.
Istället kom Måns hit och vi har spenderat hela eftermiddagen/kvällen med att kolla på film och tagit det lugnt framför tvn, riktigt skönt med slapparkväll. Dessutom fick mamma möjlighet att utvärdera min blivande baldejt, så hon är säkert nöjd, haha.

Inte blev det träning ikväll heller.
Mamma tyckte det var bättre att vänta tills imorgon. Hon ville vara säker på att vi inte har smittats med vinterkräksjukan eftersom Benny har haft den nu dom senaste dagarna. Han är i alla fall på bättringsvägen och om vi inte har blivit sjuka tills imorgon så klarar vi nog oss! Så då blir det till att svettas desto mer på gymmet imorgon istället...

Nu ska jag avsluta kvällen med ett bad.
Måste upp hyffsat tidigt imorgon för att besöka MQs rea, VIP från klockan 7-10. Planerar dock inte att vara där vid 7 utan tänkte ramla in vid 9-snåret någongång.

desperata hemmafruar.

image13Körningen gick faktiskt riktigt bra!
Jag lyckades både backa runt ett hörn och parkera.

I eftermiddag ska jag hem till Måns i Genarp.
Det tar en evighet bara att ta sig ut dit! Men vi tyckte det var dags att lära känna varandra lite bättre, vi ska ju på balen tillsammans. Så om vi börjar umgås nu, ger det oss typ 1,5 år, haha.

Ikväll ska jag och mamma åka till gymmet.
Än så länge håller det extremt icke orginella nyårslöftet om att träna mer!

Nu ska jag ta nåt att äta och sen gå och lägga mig hemmafruarna på Wisteria Lane.

körlektion.

image13

Det är hemskt att gå upp såhär tidigt!
Jag förstår inte hur jag ska kunna vänja mig tillbaka till att gå upp tidigt på morgnarna, usch! Idag var jag tvungen, har en körlektion klockan 9. Det ger mig verkligen ångest det här att ta körkort, jag förstår inte hur jag ska kunna bli bilförare. Jag tycker fortfarande att det är jobbigt att växla ner i en sväng!

cocoo.se

Hittade till cocoo.se ikväll, vilken underbar sida för att hitta smycken!
Är helt förälskad i följande:

image10 image11 image12
Ett stelt guldfärgat armband i form av ett bälte, ett kedjearmband med rött lackband inflätat och en guld- och silverfärgad klocka, med snygga flätade detaljer.

Tur att jag fyller år om mindre än en vecka!


grease is the word.



Får inte ni också lust att se Grease efter att ha tittat på denna trailern?
Det får i alla fall jag, och därför är det tur för mig att jag köpte dvdn igår!

första dagen på nya året.

Gårdagskvällen blev himla lyckad tycker jag!
Jag och N åkte och handlade med mamma. Eftersom vi insåg klockan 3 att alla mataffärer stängde klockan 4 så gav det oss inte så mycket tid att möta upp Erika och Seb för att handla tillsammans som egentligen var planen. Sen åkte jag och N in till Lund och hämtade upp dem och champangen runt 6-tiden.

image3image4image5

Vi åt hur mycket som helst och ändå var det galet mycket rester när vi var klara. Sen spelade vi lite spel (vi hade väldigt roligt åt Seb som hade svårt att förstå att vi spelade med kronor och inte pund) och vid halv 12 åkte vi in till Lund för att fira 12-slaget i Lundagård. Därinne mötte vi en massa folk som var mer eller mindre packade, men det var faktiskt skönt att komma hem vid halv 2 och veta att jag inte behövde tillbringa hela morgondagen i sängen.

Jag har aldrig riktigt fattat det här med nyårshetsen.
Ångest för att hitta den perfekta klänningen, perfekta festen, spendera kvällen med rätt männniskor osv. Det lär ju faktiskt komma fler fester att gå på, och fler nyårsaftnar att fira. Mina roligaste/bästa/finaste minnen har i alla fall inte varit under en nyårskväll, så varför stressa upp sig?

Idag ska jag och älskling nog bara ta det lugnt.
Ska försöka få honom att gå med på att äta frukost snart!


RSS 2.0