Godmorning Tuesday

Idag är jag uppe i ruskigt bra tid och hinner till och med blogga innan det är dags att åka till skolan. Tre av fyra lektioner idag är bara så sega, så vi får väl se hur mitt humör är i eftermiddag, haha. Efter skolan ska jag i alla fall ta en tur på stan och vara en jättebra flickvän och köpa alla-hjärtans-dag-present. All Hjärtans Dag är på torsdag om någon har undgått det, don't forget! Tänkte hinna med en fika med älskling också innan dansträningen. Sen hem, duscha och sen ska jag tillbringa resten av kvällen med min språkanalys kring ungdomsslang. Wihu.

Längsta måndagen på väldigt länge

Den här dagen har varit så lång och så stressig.
Nu vill jag bara sova.
GODNATT!

My addiction för töntiga soundtrack

Idag har följande låtar gått på repeat;
- When there was me and you från High School Musical
- The nicest kids in town från Hairspray
- The new girl in town från Hairspray

Det är farligt att låta mig se töntiga musikalfilmer för jag blir alltid helt fast! Är det bara jag som älskar att sjunga med varje gång jag ser dom töntiga musikscenerna (och ja, jag ser dom mååånga gånger) och sen ladda ner soundtracken och envist lära mig låtarna utantill?

Förutom att öva upp mina singing skills så har jag idag varit på gymmet och svettats. Hade absolut ingen lust egentligen, men nu är ju mamma hemma igen och då återgår ordningen i huset till en diktatur a lá Vitryssland, haha.

Ska snart iväg på en promenix med Mimmi, hon lär också få försöka övertala mig för det ser inte varmt ut!

Lyckad lördag

Slappelördag fram till kvällen då jag åkte till Emelie för att delta i ett jättelyckat suprise-partaj för henne eftersom hon fyller 18 i övermorgon. Fast stackarn såg mest rädd ut när hon öppnade dörren och familj och vänner stod redo med partyhattar och visslor, haha. Blev i alla fall jättemysigt och hur trevligt som helst att få lite kvalitétstid med några av mina töser.

image58

Mamma och Benny kom hem från Las islas Canarias ikväll också. Även om jag har trivts med min alontime denna veckan så är det faktiskt skönt att ha dom hemma igen (om inte annat så för att hålla ordning i huset och så att jag slipper att laga mat...)

Nu ska jag gå och mysa med älsklingen!
Hoppas ni har haft en bra lördag.

Fredag på språng

Bowling på idrotten idag, riktigt roligt! Fast jag suger verkligen, haha. Funderar starkt på att boka en bana varje vecka och träna upp mina skills lite. Har varit en sväng på stan med älskling nu i eftermiddag och kollat på lite olika onödiga vill-ha.

Nu ska jag packa väskan full med mysiga filmer och åka hem till Tina för myskväll!

Tacka vet jag vardagslyx

Idag har jag spenderat hela eftermiddagen på Allers förlag utanför Helsingborg. Det tog typ 40 minuter med tåget från Lund och sen ungefär en halvtimme att gå från stationen till byggnaden där Allers ligger. När vi väl kommer dit så är det en riktig beserwisser-peddo-gubbe som ska visa oss runt och berätta hur det går till på ett förlag och informera om tryckningen, redigeringen osv. In my ass! Det var bara säljsnack och en gud-vad-vi-är-bäst-attityd under hela besöket. Sen tog resan hem lika lång tid, men mitt humör som hade nått en extrem botten vid det här laget vände när jag och Erika tröstade oss med en Whopper på Burger King innan jag tog tåget hem. När jag kom hem så väntade nya Veckorevyn i brevlådan så nu ska jag ta ett långt, varmt, avkopplande bad med donnorna på VR-redaktionen.

Vardagslyx is the shit!

Älskade ensamhet

image56

Efter en lagom seg och ganska meningslös dag i skolan så följde jag med Erika hem. Var verkligen längesen vi hade en seg-och-deg-eftermiddag tillsammans så det var absolut dags för en favorit i repris!
Nu ikväll har jag suttit två timmar på trafikskolan och haft teorilektion, idag var det statskörning på schemat. Det låter nog väldigt drygt att sitta där så länge, men det är faktiskt himla lärorikt och intressant. Usch, vilka vuxenpoäng jag måste ha plockat nu för att använda "lärorikt" och "intressant" i samma mening.
Sitter nu här för mig själv och bloggar och ska snart plugga lite matte. Faktiskt himla skönt att få några timmar för sig själv. Hur social och uppmärksamhetskrävande jag än är så är det faktiskt himla skönt att bara slappa för sig själv ibland.
(Känner mig så kreativ så jag var tvungen att slänga in lite färg i detta inlägget!)

Busy tisdag

image55Lagom seg dag i skolan idag, men mysig eftermiddagstripp på stan med Clara. Hon hade lite ångest över Alla Hjärtans Dag, vad ska man köpa till nya pojkvännen? För hur mycket? Vad är gulligt och vad är för personligt? Jag tror nog du reder det till slut raring, haha. Letade semlor gjorde vi också, men alla fik i stan var verkligen helt fullproppade med semel-hungrande Lundabor, så det blev en Freezer på Espresso House istället. Funkade bra det också, men kallt var det med glassdrink mitt i februarikylan (antar det är därför C behöll mössan på, haha).

Dansträning ikväll, gick bättre än jag trodde det skulle göra! Gillar verkligen den nya koreografin, tror det kan bli riktigt bra. Annars har jag ikväll lagat middag med älskling och varit klistrad framför Gossip Girl. Missade det ju förra veckan, men det var inte så svårt att catch up. Lär i alla fall bli min nya tv-addiction!

Första teorilektionen avklarad

Ikväll var jag på den första teorilektionen av 4, det var faktiskt intressant, gjorde mig lite mer peppad på att sätta igång med teorin. Det är ju faktiskt bara två veckor kvar tills jag har mitt teoriprov!

Jag och älskling lagade pasta med ostsås till kvällsmat, riktigt smarrigt! Vi har ju huset för oss själva denna veckan så vi samlar vuxenpoäng varje dag genom att laga mat, komma upp i tid och handla, haha. Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid honom och försöka överta fjärkontrollen till TVn (vilket brukar resultera i ett mindre krig...).

Älskade slödag

Gick upp tidigt imorse för älskling skulle iväg och fixa i sin lägenhet. Jag åkte in till stan vid halv tolv för att ha möte med årsboksgruppen. Vi gör ju en årsbok över vår skolas Spex och festerna som hör till. Gick lite segt idag, kändes inte som vi fick så himla mycket gjort, men men.

Sen har jag legat hela eftermiddagen och tittat på Grey's, verkligen sååå behövligt med en söndag utan en massa plugg-måsten. Det är sånna här eftermiddagar som gör att man orkar ha energi för att klara dom långa, stressiga skolveckorna.

Ikväll har jag varit på söndagsmiddag hos Niklas föräldrar. Tror jag åt för mycket, alternativt för snabbt för nu har jag ganska ont i magen. Nu ska jag i alla fall gå ner i vardagsrummet till älskling och Andy, dom ska följa nåt idrottstrams hela natten och jag har lovat att jag ska joina dom en liten stund, men jag lär nog gå och lägga mig om inte allt för länge.

Godnatt!

Helgslutet nalkas

image54Blev jättelyckad kväll igår. Jag tog bussen med Clara och Måns vid typ kvart över åtta, så vi var bland dom första på plats. Sen kom det mer och mer folk och det hela blev i alla fall väldigt kul, mycket folk man kände.



Idag har jag bara tagit det lugnt, har för en gångs skull inte behövt plugga utan unnat mig att bara kolla Grey's och ta ett långt varmt bad. Mimmi kom hit på eftermiddagen en stund och vi bakade sockerkaka, fast smeten var absolut godast. Är det farligt att äta för mycket sockerkakssmet? Jag menar, kan man göra receptet bara för att äta smeten? I så fall ska det bli nya fredagsfrossan, haha.

Ikväll har jag och Niklas haft slapparkväll, han är jättetrött idag eftersom han dels hämtade mig inatt efter mitt partajande och dels körde mamma och Benny till flygplatsen imorse vid typ halv 6.

Imorgon är det söndag, slutet på ännu en helg (låter ju sjukt deprimerande), men nu är det bara två veckor kvar till sportlovet och då bär det ju äntligen av till Gotland och bästa kusinen!

Ha en mysig lördagkväll nu!


På väg till partaj

Sådär ja, nu har jag varit på dansen, det gick väl sådär. Det kändes bra i grupp, men det enskilda gick inget vidare alls! Men men, på tisdag kommer jag igång igen så då kommer väl taktkänslan tillbaka lite, haha.

Nu ska jag snart sticka in till stan och möta mina töser och så ska vi ta bussen ut till Sandy. Varför ha en fest på en sån liiiiten håla? Well, jag känner mig inte alls pepp så jag är kanske bara gnällig. Hoppas det blir kul i alla fall.

Hoppas ni får en rolig/mysig fredag!

Goodmorning

Man blir ju för lycklig av att vakna och lyssna på detta.



Ska snart sticka till skolan och ha mitt samhällsprov, får väl se hur det går, orkar inte riktigt bry mig just nu. Sen efter idrotten så ska jag sticka till dansen en timme, var jättelängesen så det blir kul nu när det kommer igång igen! Sen snabbt hem och dusha och äta och så in till Lund för att möta dom andra och så åka till festen. Känner mig inte alls speciellt pepp just nu, men vi får hoppas det blir bättre under dagen.

Ha en lovely fredag!

RSS 2.0