F r e d a g

Nu sitter jag hemma hos Emelie, hon håller på och packar det sista och sen bär det av till Sturup för att sikta mot kallare breddgrader. Efter vi har landat blir det direkt in till stan för att partaja, hoppas på en riktig toppenkväll!

Tror inte det blir så mycket uppdatering i helgen, kommer nog ha alldeles för fullt upp.
Ha nu en underbar helg!

A lot like love

Har haft en jättemysig eftermiddag med Tina. Glassätande och mysande framför A lot like love. Gud vad vi skrattade! Ashton är ju bara så charmig i den filmen. Jättekul att umgås lite på tu man hand med Tina också, händer alldeles för sällan!

Nu ska jag bita ihop och sätta mig och skriva mina arbeten. Jag får panik bara jag tänker på hur tråkigt det är. Men imorgon, då jävlar blir det åka av. Har precis pratat med en av mina kompisar i Stockholm, Oskar. Så fort planet landar tar jag och Emelie första bästa buss eller tåg in till stan för en utekväll i huvudstaden. Ska bli niiice!

Hoppas ni har en mysig torsdagskväll!

Jag hör inte vad du säger

Jaa, hörförståelsen gick väl kanske inte lika bra som läsförståelsen, haha. På flera ställen när rösten på skivan slutade prata tänkte jag bara "Va? Har han redan gett svaret till alla frågorna?". Tror nog att det gick ganska okej ändå allt som allt!

Nu har jag varit en runda på stan och hittade en ursöt kofta jag ska köpa. Har länge letat efter en tunn, kort kofta och blev heartbroken när de sa på H&M att de inte hade kvar sin modell längre. BUUÄÄÄ. Men så tog jag mig en sväng förbi Lindex, och jojo, där hade de en jättesnygg variant. Så nu är jag happy igen!

I eftermiddag ska jag träffa Tina, ska bli riktigt mys! Skynda dig att bli klar i skolan nu, stumpan!

T o r s d a g

Godmorgon sötnosar!
Ska sticka hemifrån om en kvart för 8.30 börjar nationella proven i Engelska B. Jag oroar mig inte alls och just därför tror jag att det kommer gå åt helvete, haha. Efter proven är jag ledig resten av dagen, men jag måste verkligen ta tag i det  här med pluggandet. Jag säger varje kväll att "imorgon, då jävlar", men det där "då jävlar" inträffar liksom aldrig. Men idag har jag inget val för imorgon sticker jag och Emelie till Stockholm så ikväll är sista chansen. Ska bli så underbart att dra iväg med mitt hjärta!

Hoppas ni får en bra torsdag, och lycka till alla som skriver nationella!

Step Up

Jag och mamma gjorde en favorit i repris ikväll och körde och hyrde film och köpte chips (jag älskar vardagslyx!) och så myste vi ner oss i soffan och tittade på Step Up. Trots att jag är en riktigt dansfilmsnörd så har jag inte sett den förän nu. Lite trist att jag har fått jättehöga förväntningar för att alla säger att den är så himla bra. Den slår inte min favorit Save the last dance, men den var helt klart bättre än de flesta dansfilmer jag sett.

Nu ska jag snart hoppa in i en varm dusch. Imorgon väntar nationella prov i engelska, lycka till alla som ska göra det!

O n s d a g

Har precis slutat efter en sjukt innehållslös skoldag. Nu sitter jag i biblioteket på skolan och ska försöka plugga lite meda jag väntar på att Saba ska komma tillbaka från nån slags vandring hon är på med skolan. Hoppas på glass i solen i eftermiddag, för ja, även om resten av Sverige mulnar bort så skiner faktiskt solen här i Skåne!

Kan inte fatta att det bara är två dagar tills jag och Emelie tar vårt pick och pack och drar upp till Stockholm för en helg. Ska bli frukansvärt mysigt/roligt/häftigt/underbart!

Förresten, har jag inte världens sötaste farmor?! Hoppas verkligen på att jag hinner träffa henne en stund när vi är i Stockholm.

Detta med att köra bil...

Idag fick Tina sitt körkort, tusen grattispussar gumman! Jag är faktiskt på gång jag också (tycker jag själv i alla fall!), jag hoppas att jag ska få en uppkörningstid nu i början av sommaren. Jag kör ganska mycket med mamma och Benny och jag tycker själv det går riktigt bra. Behöver bara öva lite mer på typ fickparkering, yttre- och inre kontroll av bilen och sådana där tråkiga saker. Vilken press att både Emelie och Tina klarat sig på första uppkörningen, det vågar jag inte ens hoppas att jag kommer göra! Även om det känns helt galet att jag kanske snart får köra runt helt själv så kan jag inte hjälpa alla dagdrömmar jag har. Tänk er en blandning av alla töntiga tjejfilmer ni någonsin sett där de kör bil till totalt icke coola poplåtar - där har ni min våta fantasi.

Nytt sätt att blogga

Jag har funderat mycket fram och tillbaka kring hur jag ska göra med mitt bloggande. Hur personlig ska jag vara och hur ska jag lägga upp allt? Nu har jag i alla fall bestämt mig tror jag! Jag har försökt att skriva dagbok för hand, men det blir inte någon kontinuerlighet i det, och jag tycker det är mycket lättare att skriva på ett tangentbord. Därför har jag nu bestämt mig för att skapa en ny, lösenordskyddad blogg som får bli min lilla terapidagbok! Om ni vill ha lösenord till den så är det bara att höra av sig till mig genom en kommentar här på bloggen eller genom ett mail. Dock vill jag bara att ni ska förstå att jag inte ger ut lösenordet till vem som helst, så ta inte illa upp om jag säger nej. Jag vill känna mig trygg med de människor som har tillgång till min privata dagbok.

Hur det blir med denna, "öppna", bloggen vet jag inte riktigt. Får se hur den utvecklas helt enkelt.


I'm ready to fall

image70

I am aware I've been misled
I disconnect my heart, my head
Don't wanna recognize when things go bad
The things that you'll accept
Except that I am finding the words to say


I'm ready, I'm ready to drop
I'm ready, I'm ready so don't stop
I'm ready so don't stop,
Keep pushing
I'm ready to fall, oh, I'm ready

RSS 2.0